Sluiten
Woningaanbod

Woningaanbod

Hieronder vindt u het nieuwbouwaanbod van Delta Lloyd. Alle woningen worden opgeleverd met een hoog afwerkingsniveau. De wanden worden gescand en gesausd opgeleverd. In de vrijesectorhuurwoningen worden er luxe keukens geplaatst met inbouwapparatuur. De badkamers worden opgeleverd (waar mogelijk) met twee wastafels, douchehoek met douchewand en designradiator.

Eengezinswoningen te Nijmegen

Het project is gelegen in de wijk 'Grote Boel', een onderdeel van de ontwikkellocatie 'Waalsprong' aan de noordzijde van Nijmegen. De wijk Grote Boel bestaat in totaal uit circa 850 woningen. De bouw van de eerste woningen is in 2015 gestart en de eerste woningen zijn reeds opgeleverd. Het grootste deel van de woningen zal tegelijkertijd, met de 32 vrijesectoreengezinswoningen welke Delta Lloyd heeft aangekocht, opgeleverd worden. De geplande oplevering staat in oktober 2017.

Het aangekochte project bestaat uit 32 eengezinswoningen in de vrije huursector, waarvan 16 hoekwoningen en 16 tussenwoningen met variërende gevels en kleurstellingen, op een goed bereikbare locatie aan de rand van de stad.

De betreffende woningen hebben een oppervlakte variërend van 107 tot 126 m² en beschikken over een royale voor- en achtertuin, met een huurprijs vanaf ca. € 925,- per maand.

Eengezinswoningen te Helmond

De 35 woningen zijn gelegen in de wijk Brandevoort in Helmond. Op enkele minuten lopen zijn zowel station Brandevoort als het centrum van Brandevoort bereikbaar.
Er zijn vier verschillende typen woningen en in totaal gaat het om 35 vrijesectorhuurwoningen van 103 tot 116 m2. De huurprijzen van deze mooi afgewerkte woningen is vanaf ca. € 875,- per maand. De geplande oplevering is eind 2017.

Klik hier voor meer informatie over de wijk Brandevoort

Huurappartementen te Veenendaal

Het project De Pionier is gelegen aan de rand van de wijk 'Engelenburg', een wijk met een mix van woningbouw, kantoren en bedrijvigheid. Komende jaren wordt de directe omgeving van het object getransformeerd tot een nog aangenamer woonklimaat met meer openbare ruimte. Het project ligt straks centraal in Veenendaal, op 3 minuten loopafstand van station Veenendaal en op 5 minuten fietsen van het stadscentrum.

De 23 appartementen, waarvan 1 tweekamerappartement en 22 driekamerappartementen zijn door Delta Lloyd aangekocht. De verwachte huurprijzen liggen tussen de circa € 730,- en € 850,- (excl. servicekosten), hebben een oppervlakte variërend van 58 tot 78 m2, beschikken allen over een buitenruimte in de vorm van een balkon of een terras en zijn voorzien van grote ramen. Er worden rondom het complex 35 gratis parkeerplaatsen gerealiseerd waar onder andere bewoners van de Pionier hun auto kunnen parkeren. Naar verwachting zal de oplevering rond oktober 2017 plaatsvinden.

Huurappartementen te Ede

De projectlocatie is gelegen op het Kazerneterrein, dat volledig wordt (her)ontwikkeld. Op het Kazerneterrein zijn nieuwbouwprojecten en transformaties van oude defensiegebouwen te vinden. Het terrein krijgt daardoor veel karakter. Daarnaast is het Kazerneterrein gelegen tegen het groen van de Veluwe en zijn de bossen op loopafstand. De projectlocatie zelf is gelegen in het oosten van het Kazerneterrein en grenst daarmee vrijwel aan de bestaande stad. De voorzieningen van de bestaande stad zijn daardoor goed bereikbaar (afstand ca. 1 km).

Het aangekochte project betreft in totaal 37 appartementen in één gebouw. De appartementen hebben een ruim oppervlakte en beschikken over royale buitenruimten. Er is grotendeels sprake van driekamer appartementen. De oppervlakten bevinden zich tussen de 81 en 146 m². Met een huurprijs vanaf ca. € 825,- (excl. servicekosten) per maand. De oplevering staat op dit moment op eind 2017 gepland.

Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats in de half verdiepte parkeergarage en er zijn 7 extra parkeerplaatsen te huur. Er zijn zoveel mogelijk woningen gesitueerd met een zuidwestoriëntatie. De entree is gelegen op het noorden.

Huurappartementen te Leiden

In Leiden Noord vindt een grootschalige stadsvernieuwing plaats waar Delta Lloyd 50 vrijesectorhuurappartementen heeft aangekocht. Het complex maakt deel uit van de nieuwbouwontwikkeling langs de noord- en zuidzijde van de Willem de Zwijgerlaan.

Het project bestaat uit drie- en vierkamerappartementen van 80 tot 130 m2 en een huurprijs vanaf ca. € 900,- per maand (excl. servicekosten). De geplande oplevering is in het voorjaar van 2018.

Huurappartementen te Woerden

De projectlocatie is gelegen in het Staatsliedenkwartier nabij het centrum en station. Het project maakt onderdeel uit van een grotere ontwikkeling die al grotendeels is opgeleverd.
De door Delta Lloyd aangekochte 64 vrijesectorhuurappartementen, verdeeld over twee blokken, zijn vooral driekamerappartementen en enkele vierkamerappartementen van 76 tot 112 m2, met een huurprijs vanaf ca. € 885,- per maand (excl. servicekosten). De oplevering staat medio 2018 gepland.

Huurappartementen te Bussum

Het terrein van Bensdorp wordt de komende tijd ontwikkeld tot woon- en leefgebied met drie appartementencomplexen (koop en huur) en commerciële voorzieningen. Een aantal elementen van de huidige bebouwing wordt behouden, maar voor het grootste gedeelte wordt het gesloopt en vervolgens vindt er nieuwbouw in de stijl van de oude bebouwing plaats. Naar verwachting zal de oplevering van de vrijesectorhuurwoningen rond april 2018 plaatsvinden.

De 40 vrijesectorhuurwoningen hebben een oppervlakte tussen de 55 en 92 m2 en beschikken over een parkeerplaats, buitenruimte en een individuele berging met een huurniveau van € 725,- tot € 1.300,- per maand (excl. servicekosten). In het derde kwartaal van 2017 zal de verhuur worden gestart van de 40 vrijesectorappartementen.

Klik hier voor meer informatie over het Bensdorp-terrein

Eengezins- en seniorenwoningen te Rosmalen

De projectlocatie is gelegen op een locatie waar voorheen zorgcentrum De Annenborch gevestigd was. Dit gebouw wordt gesloopt en vervangen door nieuwbouw. Er komen 43 ruime eengezinswoningen in de vrije sector. De woningen zijn met name geschikt voor tweepersoonshuishoudens of gezinnen. Een deel van de woningen is bestemd voor senioren.

- Type A betreft 11 gelijkvloerse woningen van 1 laag + kap van circa 120 m2 en is geschikt voor senioren (gelijkvloers, badkamer en slaapkamer op begane grond). Dit type woning beschikt over parkeren op eigen terrein.
- Type B betreft 28 eengezinswoningen van 2 lagen + kap van circa 130 m2.
- Type C betreft 4 geschakelde woningen van 2 lagen + kap van circa 137 m2.

Parkeren voor woningtype B en C geschiedt op maaiveld.

Het huurniveau zal liggen vanaf ca. € 1.000,- per maand. De oplevering staat gepland in het tweede kwartaal van 2018.

Huurappartementen "Willemstoren" te Rotterdam

Het woningcomplex "Willemstoren" zal worden ontwikkeld op de hoek van de Zalmstraat en de Houtlaan in de wijk Scheepvaartkwartier, onderdeel van het gebied Stadsgewest Rotterdam, gelegen aan het Willemsplein met uitzicht op de Erasmusbrug.

Het project betreft een woontoren met 76 appartementen en heeft 6 verdiepingen. Er komen studio's, 2 en 3 kamerappartementen en een loft, allen in de vrije huursector. De woningen zijn geschikt voor een- of tweepersoonshuishoudens.

De grootte van de verschillende typen woningen liggen tussen 55 tot 85 m² en een loft van 135 m². De huurprijs zal vanaf ca. € 800,- per maand (excl. servicekosten) zijn.

Alle woningen beschikken over een buitenruimte. Op de begane grond en in de garage zijn fietsenstallingen gesitueerd. Op de eerste verdieping bevinden zich individuele bergingen voor de appartementen. Het parkeren is voorzien in de half-ondergrondse garage. De garage beslaat twee verdiepingen en biedt ruimte aan 46 parkeerplaatsen.

Naar verwachting zal de oplevering eind 2018 plaatsvinden.

Klik hier voor meer informatie over de Willemstoren en omgeving

Huurappartementen te Utrecht

De projectlocatie is gelegen aan het Stationsplein aan de zuidoostkant van het Centraal Station van Utrecht. Enerzijds is daarmee het openbaar vervoer in een oogwenk bereikbaar, anderzijds is de historische binnenstad op loopafstand.

De toren bestaat uit 202 appartementen verdeeld over 2 gebouwdelen, genaamd de "Toren" (163 appartementen) en het "Hofje" (39 appartementen). Het betreft een architectonisch vormgegeven en in het oog springend complex. Het wordt gerealiseerd bovenop het nieuwe aan te leggen bus- en tramstation en twee lagen met commerciële ruimte. Het Hofje betreft het deel van het gebouw dat zich in de breedte strekt, het deel van het gebouw "Toren" is het deel dat in de hoogte gaat.

Het grootste deel (circa 155) van de appartementen zijn appartementen van circa 48 tot 50 m². Er worden ook 30 appartementen gerealiseerd met een oppervlakte van circa 60 tot 65 m². Ook komen er 17 grotere woningen tussen de circa 90 en 120 m². Dit betreft luxe woningen in een duurder segment.

Naar verwachting zal de oplevering begin 2019 plaatsvinden.

Huurappartementen te Amsterdam

De voormalige kantoorgebouwen van Delta Lloyd Bank aan de Joan Muyskenweg worden getransformeerd naar 191 huurappartementen voor de vrije sector. De werkzaamheden starten in het eerste kwartaal van 2017 en de eerste appartementen worden medio 2018 opgeleverd.

De gewijzigde vraag naar kantoorruimte maakt het steeds moeilijker om de voormalige gebouwen als kantoor te verhuren. Leegstand kost geld en daarom speelt Delta Lloyd in op de grote vraag naar betaalbare vrijesectorhuurwoningen in Amsterdam. De transformatie sluit goed aan bij de omgeving van de Joan Muyskenweg. Het Amstelkwartier is in transitie van industrie naar woon-werkomgeving. Aan de overzijde van de Duivendrechtsevaart worden momenteel duizenden nieuwe woningen en bijbehorende voorzieningen gebouwd.

Het wooncomplex biedt na de transformatie ruimte aan een gevarieerd woonprogramma van 191 appartementen en is sterk gericht op de 'young professional' die op zoek is naar een moderne, betaalbare huurwoning op een stedelijke locatie. Naast de slim ingedeelde tweekamerappartementen wordt het mogelijk om een groter appartement te huren met een vriend of vriendin volgens het zogenaamde 'friends'-concept. Op de bovenste verdiepingen worden een aantal ruime vierkamerappartementen met uitzicht over de skyline van Amsterdam gerealiseerd. Alle appartementen krijgen een eigen buitenruimte.

De huurappartementen hebben een oppervlakte tussen de 52 en 110 m2 en een huurniveau vanaf € 875,- per maand (excl. servicekosten). In het vierde kwartaal van 2017 zal de verhuur worden gestart van deze appartementen.


Bent u geïnteresseerd in één van de bovenstaande woningen?
U kunt zich inschrijven!
 
Stuur een e-mail met uw voor- en achternaam, huidig adres, telefoonnummer(s) en e-mailadres naar woningen@deltalloyd.nl. Geef bij het aanmelden duidelijk aan in welk project u geïnteresseerd bent.

Overzicht bestaande bouw
Hieronder vindt u een lijst met plaatsnamen waar Delta Lloyd Vastgoed bestaande eengezinswoningen of appartementen bezit. Mocht u op zoek zijn naar een woning dan kunt u een e-mail sturen met uw naam, adres en telefoonnummer naar woningen@deltalloyd.nl. Graag vermelden waar u een woning zoekt, dan zorgen wij ervoor dat uw gegevens bij de juiste vastgoedmanagement organisatie terecht komen.

 • ALKMAAR
 • ALMERE
 • ALPHEN AAN DEN RIJN
 • AMERSFOORT
 • AMSTELVEEN
 • AMSTERDAM
 • ANNA PAULOWNA
 • ARNHEM
 • BADHOEVEDORP
 • BORNE
 • BRIELLE
 • BUSSUM
 • CAPELLE AAN DEN IJSSEL
 • CASTRICUM
 • DE MEERN
 • DEN BOSCH
 • DIEMEN
 • DORDRECHT
 • DRIEBERGEN RIJSENBURG
 • EDE
 • ETTEN LEUR
 • GORINCHEM
 • GROESBEEK
 • HARDERWIJK
 • HEEMSKERK
 • HEERHUGOWAARD
 • HELMOND
 • HENGELO OV
 • HILVERSUM
 • HOORN NH
 • HOUTEN
 • KROMMENIE
 • MAARSSEN
 • MIDDELBURG
 • NUENEN
 • OSS
 • RHENEN
 • ROOSENDAAL
 • ROSMALEN
 • ROTTERDAM
 • 'S GRAVENHAGE
 • SOESTERBERG
 • TILBURG
 • UITHOORN
 • UTRECHT
 • VEENENDAAL
 • VELP GLD
 • VENRAY
 • VIANEN UT
 • VLEUTEN
 • VOGELENZANG
 • VOORHOUT
 • VOORSCHOTEN
 • WAALWIJK
 • IJSSELSTEIN UT
 • ZAANDAM
 • ZEIST
 • ZOETERMEER

Woningportefeuille

Delta Lloyd Vastgoed is al sinds de jaren zestig actief op de Nederlandse vastgoedmarkt. We beleggen in onroerend goed ten behoeve van de werkmaatschappijen van de Groep als zekerheid voor verzekeringsverplichtingen op lange termijn. De directe portefeuille bestaat bijna volledig uit woningen en de indirecte portefeuille bestaat uit deelnemingen in niet beursgenoteerde Nederlandse vastgoedfondsen.

Sluiten
Sluiten